ジョンソンエンドジョンソン
Johnson & Johnson

ジョンソンエンドジョンソンのクチコミ

5,223件のクチコミを見る
直行・直帰の営業活動可能
直行・直帰と働きやすい環境でした。
わりと自由がきく活動なため、自己管理ができない方には向かないと思います。
Administer
Helping regular staffs with English and Japanese. Depends on department, different workplace culture. They required over time (more than 8 hours) when it was busy,
変化が激しい
世界的な知名度とは裏腹に非常に、ファイナンスオリエントな会社です。事業部自体が独立しすぎていて、トータルな事業部同士の活性化はありません。事業部の売却等が激しすぎて、安定していない環境です。
Medical Device Career Academy
最近は昔ほどのagressiveさや、言っているほどのinnovationの導入がない。上に行くほど上司の好き嫌い人事が横行し、優秀な人で会社を去る人が多い。
良い点
社員のレベルが高い
悪い点
上に行くほど実力でなく、好き嫌いで判断される
JJKK Review
JJKK is a wonderful place to work as it is a part of the overall J&J umbrella. I would recommend it to anyone that is bilingual but would not recommend it to a professional that does not understand Japanese nor a multi-cultured environment. Due to circumstances outside of my control I am moving back to the US and/or Canada.
良い点
number one medical device company in japan, employees are more than hospitable, healthcare system is great, hr policies dictate a work/life balance.
悪い点
if you are a professional, you will find a lot of endless meetings.
ジョンソンエンドジョンソンのクチコミをもっと見る
ジョンソンエンドジョンソン での働き方や面接についてコミュニティで質問しましょう。
4.2
5,223 件のクチコミに基づく